Nu har vi en vinnare av ”Låt alla vara med– tillsammans är vi starka: Rosa-Emma”!

Nu har vi fått fram en vinnare av boken Låt alla vara med– tillsammans är vi starka: Rosa-Emma. Vinnaren utsågs med hjälp av tärningskast och är: Viktoria Golebiowski Olsson

Barnboksprat säger grattis till henne och hoppas att boken ska finna sig väl hemma hos henne!

Se tävlingen här

Författare: Emma Lindström

Jag heter Emma Lindström och tycker att det är jättespännande att få ta med dig på några av de resor jag gör i barnböckernas värld. För det mesta läser jag för mina två barn, Elis, som föddes direkt efter stormen Gudruns ankomst vintern 2005 och Olof, som föddes fredagen den 13, våren 2007. Med tanke på deras maffiga ankomst är det kanske inte helt oväntat att de älskar äventyrsfyllda böcker, men vi läser även en hel del lugna och mysiga böcker. Jag arbetar som förskollärare och har läst en läs- och skrivutvecklingskurs samt en barnbokslitteraturkurs i min utbildning. Jag tycker också väldigt mycket om att skriva själv. För tillfället har det resulterat i två böcker som jag tryckt upp för eget bruk.

En kommentar till “Nu har vi en vinnare av ”Låt alla vara med– tillsammans är vi starka: Rosa-Emma”!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *