Kärleksveckan avslutas med ett GRATTIS till Matilda!

Nu är tävlingen avslutad och vinnaren dragen, givetvis med hjälp av en temaenlig kärleksmugg:

Tävlingsvinnare

Vinnaren är alltså Matilda, en boktokig tjej som driver bloggen Matildas läshörna. Grattis! Vi hoppas (och tror!) att du kommer att tycka om boken.

Och med detta avslutar vi kärleksveckan. Vi har haft roligt under planering och genomförande och hoppas att ni uppskattat den. Gillar du konceptet får du gärna lämna förslag på nya teman som skulle intressera dig.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Kärleksveckan avslutas med ett GRATTIS till Matilda!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *