Kärleksveckan avslutas med ett GRATTIS till Matilda!

Nu är tävlingen avslutad och vinnaren dragen, givetvis med hjälp av en temaenlig kärleksmugg:

Tävlingsvinnare

Vinnaren är alltså Matilda, en boktokig tjej som driver bloggen Matildas läshörna. Grattis! Vi hoppas (och tror!) att du kommer att tycka om boken.

Och med detta avslutar vi kärleksveckan. Vi har haft roligt under planering och genomförande och hoppas att ni uppskattat den. Gillar du konceptet får du gärna lämna förslag på nya teman som skulle intressera dig.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Kärleksveckan avslutas med ett GRATTIS till Matilda!”

  1. Bra att veta att boken kommit fram och kul att du gillar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *