Tävling: Det är så logiskt, alla fattar utom du

Rabén & Sjögren sponsrar med vinsten i kärleksveckans tävling där du kan vinna Lisa Bjärbos Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Vinnaren kommer att utses på söndag med hjälp av lottning.

Gör så här för att tävla:

  • Skriv om tävlingen och länka hit. Det kan vara på din blogg, i ditt favoritforum, på Facebook, på Twitter eller var som helst där folk kan läsa det.
  • Lämna en kommentar till detta inlägg. Se till att få med din e-postadress så vi kan kontakta dig om du vinner. Skriv också varifrån du länkat och skicka med adressen så vi kan se, ifall det är möjligt.

Sista tävlingsdag: lördag 15 maj

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

14 reaktioner till “Tävling: Det är så logiskt, alla fattar utom du”

  1. Hej, måste bara säga att jag har läst denna bok och fann den mycket bra, gav den till min dotter (15år) och sa att denna ska du läsa!! Jag älskar ungdomsböcker trotts att jag är 47 år men vad har ålder för betydelse egentligen?!
    Anna

  2. Nu har jag läkat på min blogg!
    http://tidforenbok.blogspot.com/

    Jag längtar verkligen efter att hålla denna bok i min hand och hoppas innerligt att jag vinner! Roligt att hitta denna blogg, är som ni en stor älskare av barnlitteratur både i teori och praktik På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *