Tävling: Det är så logiskt, alla fattar utom du

Rabén & Sjögren sponsrar med vinsten i kärleksveckans tävling där du kan vinna Lisa Bjärbos Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Vinnaren kommer att utses på söndag med hjälp av lottning.

Gör så här för att tävla:

 • Skriv om tävlingen och länka hit. Det kan vara på din blogg, i ditt favoritforum, på Facebook, på Twitter eller var som helst där folk kan läsa det.
 • Lämna en kommentar till detta inlägg. Se till att få med din e-postadress så vi kan kontakta dig om du vinner. Skriv också varifrån du länkat och skicka med adressen så vi kan se, ifall det är möjligt.

Sista tävlingsdag: lördag 15 maj

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

14 reaktioner till “Tävling: Det är så logiskt, alla fattar utom du”

 1. Hej, måste bara säga att jag har läst denna bok och fann den mycket bra, gav den till min dotter (15år) och sa att denna ska du läsa!! Jag älskar ungdomsböcker trotts att jag är 47 år men vad har ålder för betydelse egentligen?!
  Anna

 2. Jag vill tävla :-)

  Twitter och facebook har jag kört. Dessutom ser man min twitter på hemsidan/bloggen.

  Ha d fint!

 3. Nu har jag läkat på min blogg!
  http://tidforenbok.blogspot.com/

  Jag längtar verkligen efter att hålla denna bok i min hand och hoppas innerligt att jag vinner! Roligt att hitta denna blogg, är som ni en stor älskare av barnlitteratur både i teori och praktik På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *