Vi laddar för kärleksvecka!

Det råder febril aktivitet bakom kulisserna här på Barnboksprat. Nästa vecka drar vi igång ett nytt koncept, temaveckor. Först ut blir Temavecka: Kärlek. Redan nu kan jag avslöja att det kommer att bjudas på:

  • Massor av tips på böcker om konventionell och okonventionell kärlek.
  • Intervju med Lisa Bjärbo, aktuell med Det är så logiskt, alla fattar utom du.
  • Tävling med utlottning av Det är så logiskt, alla fattar utom du.
  • En tidigare opublicerad kärleksdikt från Mårten Melins kommande diktsamling.
  • Temaenliga bloggdekorationer ritade av vår egen duktiga Malin.

Så håll utkik nästa vecka!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *