Rundis och Randis vill leka

Dodd, E - Rundis och Randis vill leka - 29670455

Rundis och Randis vill, som titeln avslöjar, leka. De går förbi Pyttan och ska fråga om hon vill följa med men hon är inte hemma. Då går de vidare till Långis, men Pyttan är inte där heller. Dock vill Långis gärna följa med. De går till Elefant-Elvis, men hittar inte Pyttan där heller. Elefant-Elvis hänger på i letandet.
Alla vänner letar efter Pyttan men hon verkar inte finnas någonstans så de bestämmer sig för att gå hem igen.
När de kommer hem får de en överraskning!

Åter en söt liten bok med roliga luckor att kika in bakom. Man får öppna dörrar och kika bakom grönsaker i grönsakslandet, titta in i indiantältet och i boden…var är Pyttan?
Wilma gillar att dra i luckorna i den här boken så vi försöker vara lite försiktiga så att hon kanske kan ha lite glädje av den längre fram också…

rundisrandis-inuti

Rundis och Randis vill leka
Författare: Emma Dodd
Förlag: Rabén & Sjögren
Antal sidor: 10
ISBN: 978-91-29-67045-5
Köp: Jämför priser

Författare: Malin Skals

Jag heter Malin Skals och har alltid älskat böcker. Särskilt barnböcker har alltid legat mig varmt om hjärtat! Jag har två barn (Wilma, född 2009 och Anton, född 2013). Jag är utbildad bildlärare och studerade på Konstfack och är även mycket intresserad av illustration. Drömjobbet är barnboksillustratör. En annan av mina största drömmar är att en dag få ge ut en barnbok jag skrivit och illustrerat själv. Det är jag som ritar illustrationerna till Barnboksprat (vid olika teman etc.) och jag har även gjort headern. Följ mig gärna på instagram; wilmapalmen eller se min facebooksida; facebook.com/skalsart

En kommentar till “Rundis och Randis vill leka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *