Välkomstpaket från Barnens Bokklubb

Barnens BokklubbJag var med i Barnens Bokklubb när jag var liten och lärde mig det mångsiffriga medlemsnumret utantill av att ringa och avbeställa månadsboken. Nu har jag gått med igen, för Avas räkning.

Egentligen har jag inte samma behov av en bokklubb nuförtiden när jag handlar mina böcker på nätet där utbudet och priserna är oslagbara, men det jag saknar är att få böckerna presenterade på ett trevligt och utförligt sätt. Alltså är det egentligen mest tidningen Barnposten jag vill åt. Det känns lite jobbigt att behöva avbeställa månadsböcker och givetvis att ha köptvång på minst två böcker under det första året och sedan två böcker per år för att upprätthålla medlemskapet, men vi får väl se om tidningen är värd det…

Här är välkomstpaketet som jag fick för 55 kr med frakten inräknad:

Välkomstpaket från Barnens Bokklubb

  • Den silvriga barnkammarboken
  • Bebisens roliga rim och ramsor
  • Vem är söt? av Stina Wirsén
  • Vem är borta? av Stina Wirsén

Jag blev genast förälskad i Stina Wirséns böcker, som jag hört mycket gott om och varit nyfiken på. Barnkammarboken var en fin sångbok och rimboken… ja, den hade söta illustrationer i alla fall. Recensioner kommer så småningom!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.