Snöbollen till Molly & Sus!

Snöbollen

Vad glad jag blev när jag läste att Snöbollen till årets bästa svenska bilderbok gick till Urax-debutanten Klara Persson för hennes fina Molly & Sus!

Jag har skrivit om Molly & Sus och även intervjuat Ellen Karlsson, som på egen hand startade Urax förlag. Hittills har det ju gått alldeles strålande, grattis både Klara och Ellen!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Snöbollen till Molly & Sus!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *