Barnboksprat 2011

2011 har Barnboksprat…

…publicerat 335 inlägg

…haft tre teman: Tema Lättläst, Tema Pride och Tema Jul

…gått från 147 (2011-01-11) ”likes” på Facebook till 439

…fått fyra nya skribenter: Johan, Sanna, Veroniqa och Malin

…varit med i Barnposten

…skrivit i en sagostafett

…gått på (bland annat) bokmässan, Textival och barnradioseminarium

…fått flest google-träffar från sökningar på: dikter om livet, barnboksprat, spökhistorier för barn, adjö herr muffin, mina första år, godnattsaga, sorgfjäril, sagan om det röda äpplet, jan lööf, skogens systrar

Tack alla som läser, kommenterar, tipsar eller på annat sätt bidrar till Barnboksprat! Gott nytt år!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *