Nomineringar till Augustpriset


Idag offentliggjordes vilka böcker som är nominerade till årets Augustpris. I kategorin Årets svenska barn- och ungdomsbok är de möjliga vinnarna:

  • Syltmackor och oturslivet av Anna Ehring
  • Jag finns av Maja-Maria Henriksson
  • Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld
  • Jag tycker inte om vatten av Eva Lindström
  • Det händer nu av Sofia Nordin
  • Tänk om… av Lena Sjöberg

Barnboksprat har skrivit om tre av dem: Jag tycker inte om vatten, Det händer nu och Tänk om….

Missa inte att du just nu kan vinna Det händer nu ivår aktuella tävling!

Augustgalan äger rum 22 november. Spännande!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *