Tävling: Vinn Det händer nu av Sofia Nordin

Nu är det tävlingsdags igen! Barnboksprat och Raben & Sjögren lottar ut ett exemplar av Sofia Nordins fantastiska bok Det händer nu.

Gör så här för att tävla:

  • Skriv om tävlingen och länka hit. Det kan vara på din blogg, i ditt favoritforum, på Facebook, på Twitter eller var som helst där folk kan läsa det.
  • Lämna en kommentar till detta inlägg. Se till att få med din e-postadress så vi kan kontakta dig om du vinner. Skriv också varifrån du länkat och skicka med adressen så vi kan se, ifall det är möjligt.

Tävlingen är öppen till och med fredag 29 oktober, sedan dras vinnaren med hjälp av lottning.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

22 reaktioner till “Tävling: Vinn Det händer nu av Sofia Nordin”

  1. Pingback: Hejja Sofia!
  2. Jag vill gärna vara med och tävla om denna bok till min tonårs dotter som inte mår så bra just nu. Men jag har ingen blogg och sådant. För jag är en nybörjar data andvändare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *