Inte mindre än två manusbuntar

Nu har jag läst igenom mitt utkast som legat och vilat i två månader, lite längre än planerat. Jag hittar massor av detaljer jag vill ändra, men det är svårare med mer övergripande saker. Vill vara helt nöjd med berättelsen i stora drag innan jag byter ord och formuleringar, men jag vet inte riktigt vad jag ska åtgärda och hur. Redigering är inte lätt…

Skrivprojekt
100 sidor med arbetsnamn Att sakna Cecilia och 12 sidor om grodor

För övrigt har jag knåpat ihop ytterligare ett utkast. Nummer två är en bilderbok som handlar om grodor. Min medbloggare Malin Skals ritar och jag skriver. Ett kollaborativt projekt, alltså! Men vi är inte så snabba, trots att vi är föräldralediga båda två. Det tar mer tid än man kanske anar att ta hand om barn…

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Inte mindre än två manusbuntar”

  1. Nu blev jag riktigt seriöst avundsjuk. Jag vill också pyssla med mina skrivprojekt de ligger här och dammar och hinns inte med…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *