Bebbe klär på sig

Bebbe ska klä på sig. Vad passar idag? Baddräkt och armpuffar? Nej, för kallt. Lammdräkten? Nej, för varmt. Tur att mamma kan hjälpa till att välja rätt!

Bebbe är tillbaka i den tionde boken och hen är fortfarande lika charmig, finurlig och rolig att läsa om. Boken lockar de små och ger igenkännande blinkningar till en förälder som varit i en liknande situation. Som tidigare utspelar sig boken hemma och det finns många saker att känna igen när Bebbe ska ta på sig. Här finns utrymme att introducera eller öva klädord. Den kloka gosekaninen hjälper gärna till och fantasin och glädjen är på topp. Mervi Lindmans böcker om Bebbe kan väl numer ses som klassiker för de små barnen.


Bebbe klär på
Författare och illustratör: Mervi Lindman
Serie: Bebbe (del 10)
Förlag: Bonnier Carlsen (2024)
ISBN: 9789179794088
Antal sidor: 32
Ålder: 0-3 år
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Författare: Sofie Utahs

Bokälskande smålänning som drömmer om att skriva böcker för barn och unga. Har gillat att läsa så länge jag kan minnas. Idag blir det helst ungdomslitteratur, men har på senare år blivit intresserad av böcker för yngre åldrar. Vill medverka till en bättre bevakning av barn- och ungdomslitteratur, det finns ju så mycket bra att läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *