Efterlysning: bok med tårtor, kakor och hund som slickar disken

Så här skriver Tilda:

Jag letar efter en bok som min mamma läste för mig när jag var liten, skulle så gärna vilja läsa den för min dotter också. Minns att jag verkligen gillade den men bara fragment av handlingen.

En flicka och vad jag tror hennes kompis äter upp massor med tårtor och kakor på en av tjejernas rum i sängen, på en annan sida har flickan fått som straff att diska och när hon ser hur fint hennes hund har slickat bort alla matrester på tallriken så låter hon hunden slicka på alla innan hon ställer in dom i skåpet igen.

Den är väldigt fint målad och jag tror om jag inte minns helt fel att omslaget var lila.

Vet du vilken bok det kan vara? Kommentera gärna!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Efterlysning: bok med tårtor, kakor och hund som slickar disken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *