Efterlysning: bok med kylskåp man kan gå igenom och ett blått ägg

Vi har fått en läsarfråga från Channa om en barnbok hon gärna skulle återfinna. Vet du vilken bok det handlar om, kommentera gärna!

Så här beskriver Channa boken:

Jag har vaga minnen av en tecknad bok som min mamma brukade läsa för mig när jag var liten. Jag tippar på att det rör sig om någonstans mellan ’93-’97. De minnen jag har av boken är att det är ett barn som besöker antingen ett äldre par eller bara en äldre person och att barnet tar sig dit genom ett kylskåp eller att paret/den äldre personen har ett kylskåp som man kan gå igenom. Har också ett vagt minne av att det finns ett blått ägg involverat men mer än så kommer jag inte ihåg.

Som alltid är vi ytterst tacksamma för hjälp!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Efterlysning: bok med kylskåp man kan gå igenom och ett blått ägg”

  1. Jag tror att det är boken Vill ha syster! av Thomas och Anna-Clara Tidholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *