Vet du vilken bok det här är?

En av barnboksprats läsare, Victoria, efterlyser en bok. Kanske vet du vilken det är? Så här skriver Victoria:

Letar efter en barnbok min mamma läste för mig som liten (på 1990-talet).. Det ända jag kommer ihåg är att meningen ”minns du min hand med en liten månsten i” hela tiden upprepades. Hade varit väldigt spännande att läsa den igen, då jag tyckte den var väldigt förvirrande och mystisk som barn.

Författare: Sofie Utahs

Bokälskande smålänning som drömmer om att skriva böcker för barn och unga. Har gillat att läsa så länge jag kan minnas. Idag blir det helst ungdomslitteratur, men har på senare år blivit intresserad av böcker för yngre åldrar. Vill medverka till en bättre bevakning av barn- och ungdomslitteratur, det finns ju så mycket bra att läsa!

2 reaktioner till “Vet du vilken bok det här är?”

  1. Jag tänker spontant på månstenen av maj bylock men minns inte den särskilt bra. Det finns en grupp på Facebook som heter bokdetektiverna eller liknande där de är grymma på sånt här!

  2. Nej var tvungen att kolla upp, biblioteksdeckarna är gruppen på FB jag tänkte på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *