Markus av Trolyrien

Markus blir kidnappad av Diomeda när han ligger på sjukhus efter en skidolycka. Diomedia titulerar sig Kungen av Valariens budbärare och påstår att Markus är den försvunne prinsen som hon ska hämta hem. Markkus tror att Diomedia yrar men plötsligt befinner han sig i en ny, märklig värld, där kläder växer på träd och gräset är blått

I Valarien måste Markus lära känna en ny kultur. Det är inte lätt men tillsammans med Diomeda ger sig Markus ut på jakt efter den legendariske Kung Josuas talismaner som kanske är deras enda hopp…

Detta är en ganska rolig och spännande bok. Boken är tjock men dess kapitel korta så det är lätt att bara läsa vidare. Den passar både att läsa själv och som högläsningsbok. Om man gillar Harry Potter kan denna bok uppskattas lite extra men även om man inte gillar fantasy eller magi genren kan detta vara en bok som fångar intresset.

Boken är först ut i serien om Markus.


Titel: Markus av Trolyrien
Författare: Joseph A Davis
Förlag: Pärlan förlag
ISBN: 9789187411830
Kan köpas hos Adlibris och Bokus med flera
Tack till förlaget för recensionsexemplar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *