Utlottning! Vinn boken ”Greta börjar skolan”

I dagens Söndagstrea har jag tipsat om böcker att läsa inför skolstarten. Nu lottar vi ut boken Greta börjar skolan – En bok om Downs syndrom. Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till inlägget här nedan så deltar du. En vinnare dras fredag 9/8 kl. 18.00 (glöm inte att ange din e-post så att vi kan kontakta dig om du vinner).

Greta börjar skolan

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

8 reaktioner till “Utlottning! Vinn boken ”Greta börjar skolan””

  1. Vilken härlig bok det verkar vara, tack för tipset och möjligheten att vara med och tävla??

  2. Åh! Jag vill gärna vara med i utlottningen. Vi har flera barn med Downs syndrom på skolan, boken kan vara bra både för dem och andra barn.

  3. Tack för boktipset. Den bör vi läsa i min klass där vi har flera elever med DS?

  4. Min dotter med DS började skolan förra året. Jag vill gärna vinna för att se hur författarna upplever motsvarande ”äventyr”.

  5. Jag vill vinna en bok som inkluderar för att utbilda mig själv och min dotter! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *