Tack för era intresseanmälningar!

Nu stänger vi ner för fler intresseanmälningar till att bli en Barnbokspratare. Vi har fått ett fantastiskt gensvar på vår förfrågan vilket känns väldigt roligt! Vi kommer att höra av oss till er som kontaktat oss under de närmaste dagarna.

Mvh teamet på Barnboksprat

Författare: Veroniqa Sjöquist

Jag heter Veroniqa och är omåttligt förtjust i böcker och läsning sen barnsben. Då svämmade min bokhylla över av Fem-böcker, Wahlströms röd-gröna ryggar och allsköns hästböcker. Jag arbetar som lärare i åk F-3 och läser mycket litteratur för barn och unga på jobbet men också hemma för att hålla mig à jour och för att många böcker i den här kategorin helt enkelt är så vansinnigt bra! Att högläsa en bok för barn är så mycket mer än att bara läsa texten och titta på bilderna. Presentationen, uppläsningen och samtalet kring boken skapar en helhetsupplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *