Vill du bli en Barnbokspratare?

TACK alla som hört av sig, nu har vi tillräckligt många kandidater!

Barnboksprat söker nya skribenter som brinner för barn- och ungdomslitteraturen! Vi är idag ett härligt gäng men vill gärna bli fler. Vi fungerar som ett bloggkollektiv där var och en publicerar sina egna inlägg samtidigt som vi har vissa ramar att förhålla oss till. Vi förväntar oss engagemang och en viss aktivitet av våra skribenter. Förutom här på bloggen är vi också aktiva på Instagram som barnboksprat.

Du tycker om att hålla koll på barnboksvärlden och att skriva. Du kanske är specifikt intresserad av något område inom litteraturen eller så är du en allätare. Det spelar ingen roll om du redan bloggar idag eller om du är nybörjare.

Hör gärna av dig via mail: alla (at) barnboksprat.se eller kontaktformuläret och berätta lite om dig själv om du tycker att det låter intressant.

Välkommen ombord!

TACK alla som hört av sig, nu har vi tillräckligt många kandidater!

Författare: Veroniqa Sjöquist

Jag heter Veroniqa och är omåttligt förtjust i böcker och läsning sen barnsben. Då svämmade min bokhylla över av Fem-böcker, Wahlströms röd-gröna ryggar och allsköns hästböcker. Jag arbetar som lärare i åk F-3 och läser mycket litteratur för barn och unga på jobbet men också hemma för att hålla mig à jour och för att många böcker i den här kategorin helt enkelt är så vansinnigt bra! Att högläsa en bok för barn är så mycket mer än att bara läsa texten och titta på bilderna. Presentationen, uppläsningen och samtalet kring boken skapar en helhetsupplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *