AVSLUTAD: Tävling! Vinn Hjälparbyrån 4: Fallet med den onda fen

Ni har väl inte missat de spännande fantasyböckerna om Hjälparbyrån (passar den som är ca 6-9 år)? Nu kommer den fjärde och sista delen och Barnboksprat har fått äran att lotta ut ett exemplar av Hjälparbyrån 4: Fallet med den onda fen.

Så här gör du för att tävla [TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD]:

 1. Kommentera detta  blogginlägg (inte på Facebook eller dylikt, följ länken till bloggen) senast fredag 9 februari. Berätta gärna varför du vill vinna boken.
 2. För bonuslott, dvs två vinstchanser: dela detta inlägg på din blogg, Facebook eller dylikt och skriv i kommentaren  att du gjort så, med länk till där du delat om det går (men t.ex. ickepublikt Facebook-konto är ok).

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

5 reaktioner till “AVSLUTAD: Tävling! Vinn Hjälparbyrån 4: Fallet med den onda fen”

 1. Åh, har två grabbar på snart 7 år och jag tycker det är så viktigt med tips på bra böcker! Det behövs påfyllning i bokhyllan. Toppen om det finns viss spänning för oss föräldrar också som läser varje kväll för barnen.

 2. Har helt missat böckerna om Hjälparbyrån så att vinna en bok att läsa för barnbarnen 8 och 9 år gamla skulle passa perfekt. Pojkarna sover här varannan vecka då deras mamma jobbar natt och vi har som kvällsvana att läsa en spännande bok.
  Boken skulle också få följa med till mitt jobb på en förskola och läsas för 6-åringar som jag hoppas smitta med läslust!
  Hälsningar Pia Nilsson, läsande mormor, farmor och förskollärare
  Försöker dela på facebook/ Pia Nilsson

 3. Detta är en ny bekantskap som verkar spännande. Min dotter fullomligt slukar LasseMaja, så hoppas på att vinna en ny favorit.

 4. Drygar gärna ut anslaget till skolbiblioteket med en till i serien. Eleverna gillar de tre första böckerna, ja det gör jag också! Delar påFB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *