[Avslutad] Barnboksprat och Trinambai lottar ut sommarläsning: Charlie, Mika och nalleföreningen

barnboksprat-lottar-ut-sommarlasning

Nu är det dags för en utlottning av  Charlie, Mika och nalleföreningen, en barnbok om föreningsengagemang. Visst låter det spännande?

Charlie och Mika vill inte gå och lägga sig, men mamma säger att de måste. Detta är starten på ett äventyr fyllt av protester, förhandlingar och strejkande nallar. Inspirerade av sin föreningsaktiva mamma bestämmer de sig för att starta en egen förening och de får oväntad hjälp – från sina nallar. Den stora frågan är: går det att ändra på det som känns orättvist?

Charlie, Mika och nalleföreningen är en illustrerad barnbok för tre- till sexåringar. Den är skriven av Linnéa Sjögren och Niklas Hill med illustrationer av Pernilla Lundmark.

nalleforeningen400

Tävlingen sponsras av Trinambai.

trinambai150

För chans att vinna boken, gör så här:

  • Kommentera detta inlägg.
  • (valfritt) För en extra lott i dragningen, dela länken till tävlingen t.ex. i din blogg, på Facebook, Twitter eller liknande. I din kommentar, skriv var du delat och länk till detta om möjligt.

Vinnaren dras torsdagen den 23 juni.

Bilden ”Barnboksprat lottar ut sommarläsning” är ritad av Barnboksprats Malin Skals.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “[Avslutad] Barnboksprat och Trinambai lottar ut sommarläsning: Charlie, Mika och nalleföreningen”

  1. Jag skulle vilja vinna Charlie Mika och nalleföreningen till mina 2 barnbarn.
    Jag delar inlägget på min Facebooksida.

  2. Jag har ju redan vunnit en bok, så jag hoppas att den andra deltagaren vinner, men den här känns faktiskt riktigt lovande. Hittills i biblioteket finns lilla feminist-boken och demokratiboken, men båda är för större barn. Denna är mer rätt i ålder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *