Therese vinner Allt jag säger är sant

Här presenteras vinnaren i tävlingen om Allt jag säger är sant och… vinnaren, vars bokstav drogs från en sliten sommarhatt är:

Version 3THERESE!    

Grattis! Och Hurra från oss på Barnboksprat!

Barnboksprats tävlingar forsätter. Ge inte upp ni❤ som inte vann.

Vad blir nästa bra bok att lotta ut? Aktiva tävlingar just nu är:

Mix kör och Lär dig spela fotboll och Noel och den magiska önskelistan

Författare: Malin Alvasdotter

Mitt namn är Malin och jag har 6 barn födda mellan 1998-2015 och jag tycker att deras bokintresse ger mig en bra inblick i olika sorters böcker för olika åldrar. Jag är utbildad inom Biblioteks- och informationsvetenskap och skriver själv på olika bokprojekt, så där som säkert många skrivande drömmande själar gör. I mitt skrivande för barn är det poetiska i livet och i naturen min drivkraft. Mitt intresse för miljö är mycket stort och tidigare drev jag bloggen MalvaLin, som också är mitt miljövänliga företags namn. Jag tilltalas oerhört av vackra eller spännande illustrationer. Det kan avgöra om jag tar en bok i min hand och sådan var jag även som barn, på gott och ont. Men det är ju så att bilder kan vara fantastiska ihop med en text och jag uppskattar även när böcker för äldre barn har illustrationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *