[Avslutad] Barnboksprat och Hippo förlag lottar ut sommarläsning: Noel och den magiska önskelistan

barnboksprat-lottar-ut-sommarlasning

Noel och den magiska önskelistanHippo bokförlag Nu kan du vinna Janina Kasteviks fina bok  Noel och den magiska önskelistan som jag, Helena Ferry, recenserade här på Barnboksprat nyligen.

Jag gillade den så mycket att jag lade den bland våra favoriter.  Den här boken vill du läsa!

Tävlingen sponsras av Hippo bokförlag.

För chans att vinna boken, gör så här:

  • Kommentera detta inlägg.
  • (valfritt) För en extra lott i dragningen, dela länken till tävlingen t.ex. i din blogg, på Facebook, Twitter eller liknande. I din kommentar, skriv var du delat och länk till detta om möjligt.

Vinnaren dras fredagen den 17   juni.

Bilden ”Barnboksprat lottar ut sommarläsning” är ritad av Barnboksprats Malin Skals.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

8 reaktioner till “[Avslutad] Barnboksprat och Hippo förlag lottar ut sommarläsning: Noel och den magiska önskelistan”

  1. Har delat på facebook och vill naturligtvis ta chansen att vinna denna bok :)

  2. Hej va härligt med en boktävling! Jag älskar böcker och läser en hel del barnböcker på mitt jobb på förskola. Jag har skrivit en barnbok som gavs ut på bokmässan i Göteborg i höstas som heter Stickis igelkotten som ville ha en kram, vore kul om ni ville läsa den någon gång. Den är skriven på rim för barn runt 3-6 år. Jag delade tävlingen på min facebooksida. Trevlig helg!

  3. Hej! Jag vill gärna läsa boken för egen del. Jag tycker den verkar jättebra. Och när min 6-åriga dotter blir äldre kommer naturligtvis även hon att få ta del av den.

  4. Naturligtvis vill jag ha denna bok som jag kan läsa för mina barnbarn då de kommer i juli.

  5. Min dotter Astrid 9 år älskade Slottet av is och skulle bli överlycklig över att få läsa en till bok av samma författare. När Astrid har fått en bok och läst ut den, brukar hon ofta ta den med sig sig till skolan där den går laget runt i klassrummet. Det är inte alltid böckerna kommer hem igen, men det gör ingenting, böcker är till för att läsas och delas vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *