Efterlysning: Döden i en snårskog

Kan någon hjälpa Anna att komma på vilken bok detta är?

Efterlyser en bok jag läste som barn (tidigt 2000-tal) som jag har för mig handlar om en dräng som lurar några barn att döden ska ta dem när de går genom ett snår, men när han går genom snåret fastnar han med skjortan i en gren och tror själv att döden kommit för att ta honom. Har även svaga minnen av att det var höns och en kyrka med i bilden, men det är osäkert!

Skriv i kommentarerna om du känner igen beskrivningen! Tack!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Efterlysning: Döden i en snårskog”

  1. Det låter som ”Skinn Skerping” av självaste Astrid Lindgren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.