Vinnaren av boktävlingen utsedd!

Omslag för visningÅh, vad jag blir glad över att höra allas motiveringar om bokslukande barn. Jag önskar att jag kunnat skänka böcker till er alla. Men en vinnare måste koras och den jag föll mest för var Susannes motivering;

Min yngsta dotter har lite svårt för skolan. Det enda ämnet som hon klarar sig riktigt bra i är läsning. Hon är precis som jag en stor bokälskare och hennes trave från biblioteket varje vecka är till och med större än min. =) Linnea skulle bli överlycklig om hon vann Bella och broder superstar. Hon är 10 år precis som Bella och hon älskar Yohio.

Det är många som har svårt för skolan men jag tror man kan komma långt om man gillar att läsa böcker. Läsförståelsen är grunden för att skolarbetet ska fungera och man lär sig massor om människor, livet, känslor och andra kulturer genom att läsa. Jag vill gärna uppmuntra din dotter till att fortsätta odla sitt intresse och skänka henne ”Bella och broder Superstar”.

Ett vinnarmail kommer snart. Och ett stort tack till Er alla som var med och tävlade.

Många kramar!

Sanna Juhlin, författare

IMG_6153

 

Författare: Sanna Juhlin

Mitt namn är Sanna Juhlin och jag är författare. Böcker & film är mina stora intressen i livet förutom min familj. Min make och jag har två barn tillsammans, Isabelle född 2003 och Gustav född 2007. Vi bor vid solkusten, i vackra Söråker som ligger några mil norr om Sundsvall. Under våren 2013 kommer min femte barnbok ut. ”Ett hus med många dörrar” som illustrerats av Millis Sarri och är vår andra barnbok tillsammans. Vombat heter förlaget som ger ut den. Jag blir även publicerad med min andra roman. "De Sömnlösa" kommer ut som ebok under jan/feb 2013 och är en paranormal romance - alltså en kärleksroman med övernaturliga inslag. Främst älskar jag barnböcker och vi läser mycket barnböcker i vår familj. Jag tycker om helheten av en barnbok och hur den får mig att må och känna. Jag tycker även om att se/höra mina barns reaktioner då vi läser och vi diskuterar mycket kring bilder och handling. Just nu studerar jag litteraturvetenskap på Universitet och är nybliven regionombud för Västernorrland med uppdrag från Sveriges Författarförbund. Jag är också medlem i Författarcentrum Norr där man kan boka mig till olika författarbesök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *