”Och de nominerade är….” – böckerna som har chans att vinna Augustpriset 2013

Nominerade till Augustpriset

 

 

 

 

Alldeles nyss kunde man via en livesändning få veta vilka böcker som nominerats till årets Augustpris. Vinnaren avslöjas inte förrän den 25 november men här är de nominerade i kategorin Årets svenska barn- och ungdomsbok:

Om detta talar man endast med kaniner av Anna Höglund

Lex bok av Sara Kadefors

Snöret, fågeln och jag av Ellen Karlsson

Jagger, Jagger av Frida Nilsson

Maximilian och Minimilian av Klara Persson (läs Barnboksprats recension här)

Cirkusloppor på luffen av Lena Sjöberg (läs Barnboksprats recension här)

 

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *