Lilla björn på semester

Lilla björn på semesterMinns ni den lilla bortsprungna björnen i Björnens sång? Nu får Pappa björn leta igen – och så även läsaren.

Precis som första boken är detta en myllrig bok med stor charm (och stor storlek också, för den delen), som både innehåller en berättelse och uppmanar läsaren att hitta björnarna mitt i detaljrikedomen som vackert smyckar uppslagen.

Vi får följa med över stadens hustak, in på ett varuhus, ut i trafiken, ombord på ett tåg och en båt, sen ner i havet och… ja, allt ska jag kanske inte avslöja? Läs boken själv, i stället. Och är du sedan sugen på att leta mera, prova till exempel:

Ett par smakprov ur Lilla björn på semester:

Lilla björn på semester - inuti

Lilla björn på semester - inuti


Lilla björn på semester
Författare & illustratör: Benjamin Chaud
Förlag: Rabén & Sjögren (maj 2013)
Antal sidor: 24
ISBN: 978-91-29-68903-7
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *