Utlottning – Alvas jul

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

12 reaktioner till “Utlottning – Alvas jul”

  1. Hej!
    Jag med mina små söner är gärna med och tävlar! Vi firar inte julen (religiösa själ) men jag läser gärna juliga böcker för att sprida den mysiga julstämningen och kunna berätta lite mer konkret om julens traditioner. På detta sätt är vi varken utanför denna stora dag/helg eller ”innanför” utan vi är ”här och nu” och så här går julen till’

  2. Vill gärna vara med och tävla om den här Alva-boken, som passar bra att läsa till jul.

  3. Klart jag vill vara med o tävla om en Alvabok. Är lärare i Landskrona i åk 1 o nybliven mormor. Skulle passa mig perfekt!

  4. Är lärare i Landskrona i åk 1 o nybliven mormor. Skulle passa mig perfekt!

  5. Självklart vill jag vara med i utlottningen av Alva-boken. Skriver själv en barbok nu och slukar all inspiration juag får och kan =)

  6. Malin Matson, den här utlottningen ägde rum i december 2012, så det är tyvärr för sent att delta ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *