Utlottning – Alvas jul

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

12 reaktioner till “Utlottning – Alvas jul”

 1. Den här boken är vi gärna med och tävlar om :)

 2. Hej!
  Jag med mina små söner är gärna med och tävlar! Vi firar inte julen (religiösa själ) men jag läser gärna juliga böcker för att sprida den mysiga julstämningen och kunna berätta lite mer konkret om julens traditioner. På detta sätt är vi varken utanför denna stora dag/helg eller ”innanför” utan vi är ”här och nu” och så här går julen till’

 3. Vill gärna vara med och tävla om den här Alva-boken, som passar bra att läsa till jul.

 4. Klart jag vill vara med o tävla om en Alvabok. Är lärare i Landskrona i åk 1 o nybliven mormor. Skulle passa mig perfekt!

 5. Är lärare i Landskrona i åk 1 o nybliven mormor. Skulle passa mig perfekt!

 6. Självklart vill jag vara med i utlottningen av Alva-boken. Skriver själv en barbok nu och slukar all inspiration juag får och kan =)

 7. Malin Matson, den här utlottningen ägde rum i december 2012, så det är tyvärr för sent att delta ;-)

 8. Oj, tävlingen var typ 1 år gammal såg jag nu…

  God jul!
  Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *