Barnboksprat i radio

Årets bokmässa startar i veckan och därför vill vi prata barnböcker idag. Vilka böcker du läser för dina barn eller barnbarn? Har de ett budskap eller syfte? Eller läser du din barndoms klassiker?

Igår kväll hade Karlavagnen i P4 temat ”Vad läser du för barnen?”. Först ut att intervjuas var Barnboksprats egen Malin Molinder!

» Här kan du lyssna på programmet

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *