Efterlysning av bok med en massa katter i en trädgård

Nu är det Fredrik som letar efter en bok. Är det någon som vet vilken han menar?

Jag letar efter en barnbok jag minns från när jag var barn, i början av 90-talet. Det är möjligt att boken är lite äldre.

Den handlade iallafall, vad jag minns, om en flicka som antingen hade konstiga grannar eller en konstig familj med en massa katter i en trädgård. I trädgården fanns det en bur hon blev inspärrad i.

Boken är lite smått obehaglig och ritad på ett väldigt speciellt sätt med mycket färger.

Tipsa gärna i kommentarsfältet om du har förslag på vad det kan vara för bok!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Efterlysning av bok med en massa katter i en trädgård”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *