Bokprat i TV4:s Nyhetsmorgon

Det finns för lite barnboksprat i tv! Författaren Lisa Bjärbo besökte Nyhetsmorgon i TV4 imorse och tipsade om några av sina barnboksfavoriter. Tänk om det kunde få finnas ett helt program med prat om barn- och ungdomsböcker…*drömmer*

Se klippet här:
http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/har-ar-bockerna-du-ska-lasa-for-dina-barn-i-host-2219651

 

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

En kommentar till “Bokprat i TV4:s Nyhetsmorgon”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *