Efterlysning av bok om rädsla

Vi fick ett mail från en läsare som efterlyser en bok om rädsla. Svara i en kommentar om du vet vilken bok det är Ewa söker.

Hej!
Kan Ni hjälp mig?
När jag var liten läste vuxna en bok för mig om rädsla, jag var så liten att jag blev mörkrädd för själva boken…
Den handlade om en katt som var så rädd att den var rädd för sin egen skugga. Katten på framsidan var orange…

Har frågat på biblioteket, men de säger att boken inte finns….

Jag vill ha tag på ett ex, eller bara få läsa boken idag…

Mvh Ewa

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

2 reaktioner till “Efterlysning av bok om rädsla”

  1. Peter Mouritzen har skrevet en bog, der hedder Skygge-Per (1987). Den er illustreret af Irene Hedlund og har bland andet en skræmmende gengivelse af en kat, der bliver bange for sin egen skygge. Måske er det den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *