Vinnare av Emil Wern-böckerna!

Efter att ha skrivit ut lappar med namnen på alla tävlande vek jag ihop dem och la dem i en bunke. Sen lät jag min make, dotter och son dra varsin vinnare. Grattis till Carola L, Cassandra och Mange som vunnit varsitt bokpaket med böckerna om Emil Wern! Ni har fått mail från mig alla tre som ni behöver besvara. Ha en trevlig dag alla fina Barnbokspratsläsare!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *