Vinnare av Emil Wern-böckerna!

Efter att ha skrivit ut lappar med namnen på alla tävlande vek jag ihop dem och la dem i en bunke. Sen lät jag min make, dotter och son dra varsin vinnare. Grattis till Carola L, Cassandra och Mange som vunnit varsitt bokpaket med böckerna om Emil Wern! Ni har fått mail från mig alla tre som ni behöver besvara. Ha en trevlig dag alla fina Barnbokspratsläsare!

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *