OLIKA lottar ut Poppis barnboxar!


+ +

Nyligen skrev jag om Poppis barnbox, en box med pyssel och läsning i ett. Nu lottar OLIKA förlag ut boxen till tre av Barnboksprats läsare.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att maila:

info@olika.nu

innan den 5/7 och motivera varför just du ska ha en Poppis barnbox.

Läs mer om boxen på olika.nu.

Lycka till!

PS: Boxen är både miljömärkt och fri från könsstereotyper!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “OLIKA lottar ut Poppis barnboxar!”

  1. Tack Barnboksprat och tack Olika förlag för vinsten! Vi blev jätteglada! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *