Hitta ljudboken på hittaljudboken.se

Jag har blivit väldigt förtjust i e-böcker på sistone och jag börjar alltid leta på hittaeboken.se. Nu har sajten fått en systersajt för att hitta ljudböcker också. Det finns även en särskild sida för att hitta ljudböcker för barn, precis som det hos hittaeboken finns en sida för att hitta e-böcker för barn. Sajterna visar både var du kan köpa boken och om den finns att låna gratis på ditt bibliotek.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *