Rädda Palatset!

 

Palatset i Stockholm är ett fantastiskt kultur- och aktivitetshus för barn (6-18 år). I ett fullspäckat program kan barnen välja mellan olika kreativa projekt och upplevelser. Vad sägs om att prova musikinstrument, fotografera, dansa, spela teater, bygga pärlplattor eller göra ett tv-program? Man kan också träffa författare, se film eller gå på teater. Alla aktiviteter ingår i entréavgiften (för närvarande 120 kr).

Nu är Palatset nedläggningshotat. Visa ditt stöd för Palatset genom att skriva under namninsamlingen:

» Rädda Palatset – skriv under här!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Rädda Palatset!”

  1. Attans, jag missade att skriva under den här listan. Senaste datum för underskrift var igår och jag fick syn på den först idag. Men jag vill slå ett slag för palatset och uttrycka min önskan om att palatset ska få finnas kvar! Det är en fantastisk plats för både barn och vuxna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *