Glad lucia önskar vi på Barnboksprat

Författare: Malin Skals

Jag heter Malin Skals och har alltid älskat böcker. Särskilt barnböcker har alltid legat mig varmt om hjärtat! Jag har två barn (Wilma, född 2009 och Anton, född 2013). Jag är utbildad bildlärare och studerade på Konstfack och är även mycket intresserad av illustration. Drömjobbet är barnboksillustratör. En annan av mina största drömmar är att en dag få ge ut en barnbok jag skrivit och illustrerat själv. Det är jag som ritar illustrationerna till Barnboksprat (vid olika teman etc.) och jag har även gjort headern. Följ mig gärna på instagram; wilmapalmen eller se min facebooksida; facebook.com/skalsart

3 reaktioner till “Glad lucia önskar vi på Barnboksprat”

  1. Hejsan!
    Är den här bilden din?
    Finns det möjlighet att jag kan använda den på en inbjudan till ett luciatåg vi ska ha på vår skola? :)
    Vänligen Ammi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *