Fannys fantastiska resa

ÄR DU KLAR?
NU GÅR VI!
FANNY!

Så börjar den här boken om Fanny, en tjej som inte riktigt har lust att göra det som hennes mamma vill. Mamman bara tjatar och tjatar och Fanny stänger tjatet ute genom att ge sig in i sin egen värld för en stund. Hon flyger iväg på molnen och pratar med fåglarna, ja hon kan till och med flyga med fåglarna där uppe bland molnen.
Hon sitter högt uppe i träden i skogen och äter goda bär tillsammans med andra skogsvarelser. Hon är liten nere bland alla blommorna.

Boken är underbart vacker, så otroligt fina bilder och layout! Vissa av sidorna är transparenta och vissa har små hål så att man kan se in till nästa uppslag. Helt underbart finurlig! Jag gillar att det inte är så mycket text i den här boken, ja förutom tjatet i början då. Det är liksom en tjusning att få sitta och klura ihop själv vad det är som händer utan att någon berättar för en. Man får fantisera själv, ja utifrån de vackra bilderna då förstås.

Ja det är ett fantastiskt äventyr vi är ute på, tillsammans med Fanny!

Fannys fantastiska resa
Författare: Charlotte Gastaut
Översättare: Sofia Hahr
Förlag: Rabén & Sjögren
Antal sidor: 56
ISBN: 978-91-29-67816-1
Köp: Till exempel på adlibris eller på bokus

Författare: Malin Skals

Jag heter Malin Skals och har alltid älskat böcker. Särskilt barnböcker har alltid legat mig varmt om hjärtat! Jag har två barn (Wilma, född 2009 och Anton, född 2013). Jag är utbildad bildlärare och studerade på Konstfack och är även mycket intresserad av illustration. Drömjobbet är barnboksillustratör. En annan av mina största drömmar är att en dag få ge ut en barnbok jag skrivit och illustrerat själv. Det är jag som ritar illustrationerna till Barnboksprat (vid olika teman etc.) och jag har även gjort headern. Följ mig gärna på instagram; wilmapalmen eller se min facebooksida; facebook.com/skalsart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *