Dagens bokhylla: Extraknäcker som dockskåp

Bokhylla som även är ett dockskåp

Vad sägs om en bokhylla som även kan användas som dockskåp? Varianten på bilden är från Millimini.

Kanske vill man köpa ett dockskåp som kan användas till snygg förvaring när det är frånvuxet, eller så kan man låta skåpet fylla flera funktioner samtidigt.

Ett annat exempel på dockhusbokhylla visade Barnboksprats Emma Lindström i inlägget Underbara vackra böcker.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *