Dagens bokhylla: Extraknäcker som dockskåp

Bokhylla som även är ett dockskåp

Vad sägs om en bokhylla som även kan användas som dockskåp? Varianten på bilden är från Millimini.

Kanske vill man köpa ett dockskåp som kan användas till snygg förvaring när det är frånvuxet, eller så kan man låta skåpet fylla flera funktioner samtidigt.

Ett annat exempel på dockhusbokhylla visade Barnboksprats Emma Lindström i inlägget Underbara vackra böcker.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *