Mera Potter?

Någonting ska hända på pottermore.com och för tillfället ser det ut så här på J.K. Rowlings youtubekanal (följ gärna länken, ugglorna är animerade och jättesöta):

Nedräkning alltså. Men till vad? Nu är det nära…

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Mera Potter?”

  1. Jahapp, pottermore.com är alltså någon sorts online-community för fans av Harry Potter. Egentligen öppnar den inte förrän i oktober, men redan idag ska ett lyckligt fåtal kunna komma in. Ledtråd: följ ugglan. Vad nu det betyder. Inte lätt att veta, med tanke på att sajten dränkts i trafik och nu står där bara: ”We are sorry Pottermore is currently unavailable. Please come back later and try again.”

  2. Nu kommer jag fram, men det står att 31 juli är datumet man kan komma in tidigt på sajten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *