Hitta-boken du gör själv

Lilla A är en härligt kreativ blogg om pyssel med och för barn, som jag varmt kan rekommendera. Jag vill tipsa lite särskilt om pysslet Hitta-boken: foton av barnens leksaker, både som detaljbilder och översiktsbilder, har satts ihop i ett fotoalbum och blivit till en fantastisk bok.

Givetvis blev en så fin bok uppskattad:

L fick tag på boken i morse, och den blev en omedelbar succé, fast han använder den mer som en bilderbok, men tänk: alla hans leksaker finns med!

Se fler bilder och beskrivning i inlägget Hitta-boken hos Lilla A.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *