Dagens bokhylla: Bygg den själv av pappersboxar

Hittills har dagens bokhylla visat ganska orealistiska bokhyllor, med tanke på att de varit både dyra och svåra att få tag i. De kan förstås vara bra att titta på som inspiration, men det känns extra kul att visa en intressant bokhylla som faktiskt finns att köpa i Sverige till ett humant pris.

zBoards är lika solida som spånskive-möbler, men de är gjorda från ett av de enklaste materialen någonsin – papper. Och de sätts ihop på enklast möjliga sätt – genom strategiskt placerade super-starka klisterremsor, självklart av vattenbaserat miljövänligt lim. Skippa insexnyckeln!

  • Tillverkad av 99% återvunnet papper – zBoard
  • 62% lättare än spånskiva – lika stark
  • Lätt att sätta ihop – inga verktyg behövs
  • Gränslösa kombinationer – oändliga möjligheter

Kika in hos Wilma & friends, som säljer flera varianter av zBoards-bokhyllor (exempel: tre boxar för 795 kr).

Några ytterligare varianter (det finns ännu fler färger):

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Dagens bokhylla: Bygg den själv av pappersboxar”

  1. Coola! Men jag undrar om de verkligen håller för böcker? :D Billyhyllornas hyllplan har ju en tendens att bågna och de är ju ändå gjorda av trä.. ;)

  2. Det påstås ju att de ska vara lika hållbara som spånskivor/Billy. Men användarrecensioner vore intressant, om någon har provat dessa hyllor är vi tacksamma för kommentarer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *