Bloggtips: Barnkulturbloggen

Malena Janson, som skriver om barnkultur i bland annat Svenska dagbladet, har startat Barnkulturbloggen. Varför? Så här skriver hon själv:

Varför en barnkulturblogg?

  • Därför att det behövs en;
  • därför att det skrivs allt mindre om barnkultur i den traditionella medierna;
  • därför att det just nu händer väldigt mycket spännande inom barnkulturen i Sverige!

Låter väl spännande? Ta en titt! Här är länken:

» Barnkulturbloggen

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *