Bloggtips: Barnkulturbloggen

Malena Janson, som skriver om barnkultur i bland annat Svenska dagbladet, har startat Barnkulturbloggen. Varför? Så här skriver hon själv:

Varför en barnkulturblogg?

  • Därför att det behövs en;
  • därför att det skrivs allt mindre om barnkultur i den traditionella medierna;
  • därför att det just nu händer väldigt mycket spännande inom barnkulturen i Sverige!

Låter väl spännande? Ta en titt! Här är länken:

» Barnkulturbloggen

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *