Nyutgivning av Gummi-Tarzan, Gusten Grodslukare, Otto är en noshörning mfl?

Fans av Ole Lund Kirkegaard sluter nu upp i ett Facebook-event för att samla folk som vill ha nyutgivning av böckerna om Gummi-Tarzan m.fl. Och det vill man ju ha! Så visa ditt stöd och klicka på ”Attend” (eller vad det nu heter om du använder Facebook på svenska), det är allt du behöver göra.

» Låt våra barn läsa Gummi-Tarzan

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Nyutgivning av Gummi-Tarzan, Gusten Grodslukare, Otto är en noshörning mfl?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *