Vilma säger hejdå och Vilma säger titta

Ursöta små böcker för de minsta! I Vilma säger titta får vi träffa lilla Vilma när hon leker tittut under filten med sina gosedjur tigern, grisen och apan. Olika delar av djuren tittar fram under filten så Vilma hittar dem; tigerns tass avslöjar honom, och så tar Vilma fram tigern och upptäcker nosen – som hon jämför med sin egen näsa. Vem hittar de sen då?

I Vilma säger hejdå är hon på väg till förskolan, och tigern har det bra för han får följa med! Grisen och apan som vi också träffade i Vilma säger titta de får stanna kvar hemma. Men Vilma är mycket noga med att säga hejdå till alla och allt; förutom grisen och apan säger hon även hejdå till exempelvis huset, fågeln och bussen.

Charmiga enkla bilderböcker med illustrationer man blir glad av!


Vilma säger hejdå och Vilma säger titta
Författare: Anna Ribbing
Illustratör: Lisa Gunnarsson
Förlag: Rabén & Sjögren
Antal sidor: 16
ISBN: 9789129674293 & 9789129674286
Köp: jämför priser & jämför priser

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

En kommentar till “Vilma säger hejdå och Vilma säger titta”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *