Kyssas typ

I förra veckan skrev jag om Så sjukt kär som är den första delen i en serie om Måns och Emma. Nu har del 2 precis kommit ut och den heter Kyssas typ.

Det börjar äntligen hända saker mellan Måns och Emma. Emma kommer hem till Måns och tittar på film när han är sjuk. I filmen är det många kyssar och Måns kan knappt tänka på något annat än att han skulle vilja kyssa Emma. Men hur gör man? Och vad skulle hon säga om han försökte..?

Ett uppslag ur Kyssas typ

Kyssas typ kan läsas helt fristående, men allra mysigast är det förstås att läsa från första början om den spirande kärleken mellan Måns och Emma. Precis som första delen är boken väldigt lättläst, men rymmer ändå en hel del starka känslor och förvecklingar.


Kyssas typ
Författare: Mårten Melin
Illustratör: Helena Bergendahl
Antal sidor: 24
Förlag: Nypon
ISBN: 9789186447397
Köp: jämför priser

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Kyssas typ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *