Småsagor

På Utbildningsradions hemsida kan man lyssna på många trevliga småsagor. Sagorna har sänts i Sveriges Radios P4, men finns även tillgängliga på UR:s hemsida under några månaders tid. Den senaste sagan är Tyranno med text av Kristina Murray Brodin och Björn Granath som uppläsare. Det finns även sagor på andra språk än svenska: somaliska, sydsamiska, lulesamiska och romani.

Småsagor 2010

Alla småsagor

Författare: Emma Lindström

Jag heter Emma Lindström och tycker att det är jättespännande att få ta med dig på några av de resor jag gör i barnböckernas värld. För det mesta läser jag för mina två barn, Elis, som föddes direkt efter stormen Gudruns ankomst vintern 2005 och Olof, som föddes fredagen den 13, våren 2007. Med tanke på deras maffiga ankomst är det kanske inte helt oväntat att de älskar äventyrsfyllda böcker, men vi läser även en hel del lugna och mysiga böcker. Jag arbetar som förskollärare och har läst en läs- och skrivutvecklingskurs samt en barnbokslitteraturkurs i min utbildning. Jag tycker också väldigt mycket om att skriva själv. För tillfället har det resulterat i två böcker som jag tryckt upp för eget bruk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *