Lilla monsterboken

Monster är väl för söta va? Inte? Jooodå, i den här boken får vi träffa många söta monster som inte alls är farliga utan bara snälla och gulliga. Vad sägs om Kramismonstret? Pussmonstret? Minimonstret?
Vilket monster är din favorit?

Jag sa ju det, bara gulliga monster får plats i den här boken. På sista sidan finner vi det allra sötaste, gulligaste, goaste, mysigaste monstret av alla monster!

En liten läskigt mysig pekbok för de minsta. Min dotter Wilma tyckte att den var skojig och vill gärna titta i den, frågar ”Vad är det där?” och särskilt sista sidan var spännande. Ska jag avslöja vad det är på sista sidan?

En spegel!

Så finurligt!

Barnen får också vara gulliga monster. En rolig idé och fina bilder ger den ett bra betyg från mig. Jag tyckte dock att det kunde varit lite fler monster, boken tog slut snabbt. Dock kan man ju spendera en del tid på sista sidan…

Lilla monsterboken
Text och bild: Kenneth Andersson
Förlag: Alfabeta
Antal sidor: 12
ISBN: 9789150111804
Köp: Jämför priser

Författare: Malin Skals

Jag heter Malin Skals och har alltid älskat böcker. Särskilt barnböcker har alltid legat mig varmt om hjärtat! Jag har två barn (Wilma, född 2009 och Anton, född 2013). Jag är utbildad bildlärare och studerade på Konstfack och är även mycket intresserad av illustration. Drömjobbet är barnboksillustratör. En annan av mina största drömmar är att en dag få ge ut en barnbok jag skrivit och illustrerat själv. Det är jag som ritar illustrationerna till Barnboksprat (vid olika teman etc.) och jag har även gjort headern. Följ mig gärna på instagram; wilmapalmen eller se min facebooksida; facebook.com/skalsart

En kommentar till “Lilla monsterboken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *