Grattis Adelina, du vann ”Det händer nu”!

Det har varit extra roligt att ha en tävling den här gången, tycker jag. En positiv bieffekt är nämligen att det strömmar in intressanta bloggtips!

Så här såg dragningen ut den här gången:

Vinnaren är alltså Adelina, som driver Addes bokblogg. Grattis, Adelina!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Grattis Adelina, du vann ”Det händer nu”!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *